top of page
Lofotseminaret 2023 | 14. jun., 14:30 – 16. jun., 02:00 Mortsund

Agenda


  • 10 minutter

    Kulturelt Innslag

    Lofoten Sjøprodukter

  • 30 minutter

    Jim-Roger Nordly - Velkommen

    Lofoten Sjøprodukter

  • 20 minutter

    Bjørnar Skjæran - Åpningsinnlegg

    Lofoten Sjøprodukter

  • 20 minutter

    Bård Misund - Biologiske kostnader i havbruk

    Lofoten Sjøprodukter

  • 25 minutter

    Pause

    Lofoten Sjøprodukter

  • 20 minutter

    Bjørn Gillund - Stort potensial i risikobasert sykdomshåndtering

    Lofoten Sjøprodukter

  • 20 minutter

    John Harald Pettersen - Biologiske og økonomiske konsekvenser av Moritella viscosa

    Lofoten Sjøprodukter

  • 20 minutter

    Sverri Strøm - Biosikkerhet i akvakultur – nytteverdi og konsekvenser.

    Lofoten Sjøprodukter

  • 15 minutter

    Pause

    Lofoten Sjøprodukter

  • 20 minutter

    Per Anton Sæther - Vintersår - en økende utfordring

    Lofoten Sjøprodukter

  • 20 minutter

    Hans Petter Kleppen - Status for Custus®MVS i kampen mot Moritella

    Lofoten Sjøprodukter

  • 1 time

    Sosial aktivitet

    Statles Rorbusenter

  • 5 timer

    Grillfest

    Statles Rorbusenter


  • 1 time 30 minutter

    Frokost - Statles rorbusenter

    Statles Rorbusenter

  • 15 minutter

    Kulturelt innslag

    Lofoten Sjøprodukter

  • 20 minutter

    Ragnhild Hanche-Olsen - Forbedret produktivitet og redusert biologisk risiko med gode bakterier

    Lofoten Sjøprodukter

  • 20 minutter

    Camilla Bergby - Hva er riktig pris? - En praktisk guide til internprising og grunnrente

    Lofoten Sjøprodukter

  • 20 minutter

    Olav-Andreas Ervik - Industrialisering til havs

    Lofoten Sjøprodukter

  • 20 minutter

    Pause

    Lofoten Sjøprodukter

  • 20 minutter

    Erlend Eide - Hvordan få til vekst i norsk oppdrettsnæring

    Lofoten Sjøprodukter

  • 20 minutter

    Brandon Gottsacker - Atlantic Salmon in Freshwater RAS - An Introduction to Superior Fresh

    Lofoten Sjøprodukter

  • 20 minutter

    Mathias Andersen - Hva vi vet og ikke vet om smoltifisering

    Lofoten Sjøprodukter

  • 1 time 10 minutter

    Lunch

    Lofoten Sjøprodukter

  • 15 minutter

    Kulturelt innslag

    Lofoten Sjøprodukter

  • 15 minutter

    Havbruksakademiet Nord - Fremtiden

    Lofoten Sjøprodukter

  • 20 minutter

    Kari Attramadal - Variasjoner i drift av RAS og konsekvenser av ulike mikrobielle strategier

    Lofoten Sjøprodukter

  • 20 minutter

    Jesse Trushenski - The Need for a New Normal

    Lofoten Sjøprodukter

  • 20 minutter

    Ole-Marius Farstad - Konsekvensen av optimal ernæring

    Lofoten Sjøprodukter

  • 30 minutter

    Pause

    Lofoten Sjøprodukter

  • 20 minutter

    Siri Johnsen - Verktøy for vurdering av fotavtrykk og farge; du kan bare styre det du kan måle

    Lofoten Sjøprodukter

  • 20 minutter

    Dag Sletmo - Reisebrev fra Chile

    Lofoten Sjøprodukter

  • 15 minutter

    Transport til Lofoten Bio Centre

    Lofoten Sjøprodukter

  • 1 time

    Mingling ved Lofoten Bio Centre

    Lofoten Bio Centre

  • 1 time 30 minutter

    Politisk debatt ledet av Sigbjørn Aanes

    Lofoten Bio Centre

  • 30 minutter

    Konsert

    Lofoten Bio Centre

  • 5 timer 15 minutter

    Festmiddag

    Lofoten Bio Centre
bottom of page