top of page
Lofotseminaret 2023 | 14. jun., 14:30 – 16. jun., 02:00 Mortsund
Agenda
- 10 minutter
Kulturelt Innslag
Lofoten Sjøprodukter - 30 minutter
Jim-Roger Nordly - Velkommen
Lofoten Sjøprodukter - 20 minutter
Bjørnar Skjæran - Åpningsinnlegg
Lofoten Sjøprodukter - 20 minutter
Bård Misund - Biologiske kostnader i havbruk
Lofoten Sjøprodukter - 25 minutter
Pause
Lofoten Sjøprodukter - 20 minutter
Bjørn Gillund - Stort potensial i risikobasert sykdomshåndtering
Lofoten Sjøprodukter - 20 minutter
John Harald Pettersen - Biologiske og økonomiske konsekvenser av Moritella viscosa
Lofoten Sjøprodukter - 20 minutter
Sverri Strøm - Biosikkerhet i akvakultur – nytteverdi og konsekvenser.
Lofoten Sjøprodukter - 15 minutter
Pause
Lofoten Sjøprodukter - 20 minutter
Per Anton Sæther - Vintersår - en økende utfordring
Lofoten Sjøprodukter - 20 minutter
Hans Petter Kleppen - Status for Custus®MVS i kampen mot Moritella
Lofoten Sjøprodukter - 1 time
Sosial aktivitet
Statles Rorbusenter - 5 timer
Grillfest
Statles Rorbusenter
- 1 time 30 minutter
Frokost - Statles rorbusenter
Statles Rorbusenter - 15 minutter
Kulturelt innslag
Lofoten Sjøprodukter - 20 minutter
Ragnhild Hanche-Olsen - Forbedret produktivitet og redusert biologisk risiko med gode bakterier
Lofoten Sjøprodukter - 20 minutter
Camilla Bergby - Hva er riktig pris? - En praktisk guide til internprising og grunnrente
Lofoten Sjøprodukter - 20 minutter
Olav-Andreas Ervik - Industrialisering til havs
Lofoten Sjøprodukter - 20 minutter
Pause
Lofoten Sjøprodukter - 20 minutter
Erlend Eide - Hvordan få til vekst i norsk oppdrettsnæring
Lofoten Sjøprodukter - 20 minutter
Brandon Gottsacker - Atlantic Salmon in Freshwater RAS - An Introduction to Superior Fresh
Lofoten Sjøprodukter - 20 minutter
Mathias Andersen - Hva vi vet og ikke vet om smoltifisering
Lofoten Sjøprodukter - 1 time 10 minutter
Lunch
Lofoten Sjøprodukter - 15 minutter
Kulturelt innslag
Lofoten Sjøprodukter - 15 minutter
Havbruksakademiet Nord - Fremtiden
Lofoten Sjøprodukter - 20 minutter
Kari Attramadal - Variasjoner i drift av RAS og konsekvenser av ulike mikrobielle strategier
Lofoten Sjøprodukter - 20 minutter
Jesse Trushenski - The Need for a New Normal
Lofoten Sjøprodukter - 20 minutter
Ole-Marius Farstad - Konsekvensen av optimal ernæring
Lofoten Sjøprodukter - 30 minutter
Pause
Lofoten Sjøprodukter - 20 minutter
Siri Johnsen - Verktøy for vurdering av fotavtrykk og farge; du kan bare styre det du kan måle
Lofoten Sjøprodukter - 20 minutter
Dag Sletmo - Reisebrev fra Chile
Lofoten Sjøprodukter - 15 minutter
Transport til Lofoten Bio Centre
Lofoten Sjøprodukter - 1 time
Mingling ved Lofoten Bio Centre
Lofoten Bio Centre - 1 time 30 minutter
Politisk debatt ledet av Sigbjørn Aanes
Lofoten Bio Centre - 30 minutter
Konsert
Lofoten Bio Centre - 5 timer 15 minutter
Festmiddag
Lofoten Bio Centre
bottom of page